shortcut.jpg

Wij bieden je een shortcut.

Jij zoekt talent. Bel ons, app ons of stuur gewoon een mailtje. Wij zoeken de geschikte kandidaat. Geen juist profiel beschikbaar? Geen probleem. We kijken verder rond. 

Geloven wij in een kandidaat? En jij eigenlijk ook? Dan komen we tot een zakelijk akkoord. We stellen een eenmalige fee voor en die betaal jij in twee delen. Simple as that.

Geïnteresseerd in een shortcut?

Mensen rekruteren op een aantrekkelijke manier.

Dankzij onze voortdurende selecties hebben wij jouw ultieme kandidaat misschien al in onze talentenportefeuille zitten. Daar duiken we eerst in.

Indien we daar niemand vinden, plaatsen we je vacature op onze website en social media kanalen. Extraatje voor jou? Je vacature passeert eerst even langs onze copywriter voor wat extra kruiding.

Uiteindelijk stellen we iemand voor en komt onze kandidaat bij jou op gesprek. Is het een match? Dan regelen we die administratieve rompslomp. Toch niet wat je zoekt? Dan zoeken we verder.

Klaar om toffe mensen aan te trekken?

youcap-wervingselectie.png

Waarom kiezen voor YouCap?

Omdat we snel en toegankelijk te werk gaan

We werken graag in vertrouwen en willen administratie en formaliteiten zo veel mogelijk beperken. Daar heb jij toch ook geen tijd voor?

Omdat we resoluut gaan voor persoonlijk contact

Hoe beter wij jou kennen, hoe beter de match. Bij ons krijgt iedere kandidaat en klant dan ook onze volle aandacht. Zet je rustig neer en nip alvast eens van die schuimige cappuccino.

Omdat we geloven in de kracht van de juiste match

Voor ons is de juiste fit meer dan alleen opleiding en diploma’s. Daarom pluizen we het karakter en de werkmotivatie ook voor je uit. Wij gaan op zoek naar de ‘klik’.

Mismatchen gebeuren. Maar we blijven geloven in een persoonlijke aanpak.

Levendige kandidaten met interessante werkgevers matchen, is basically wat we doen. Noem het een passie of een roeping. We geloven hiervoor sterk in een persoonlijke aanpak en een open gesprek.

Maar we stoppen het niet onder stoelen of banken, een mismatch komt voor. Dan sturen we bij en gaan we terug op zoek naar jouw corporate fit.


Zin om jouw volgende corporate fit te vinden?

youcap-potje-deksel.jpg