19/9 Nationale TelewerkdagDit ben ik enige tijd geleden in het prachtige en zonnige Portugal. Ik ben op dat moment aan het “telewerken”. Want vandaag mag dan Nationale Telewerkdag zijn, voor mij is het dat eigenlijk elke dag. En het moet gezegd; het is fantastisch zo. Ik sta dagelijks in contact met mijn collega’s via telefoon of chat en om de zoveel tijd spring ik eens binnen op kantoor of doen we een ontbijtje samen. Ik vul mijn dagen professioneel en privé in naargelang. En die vrijheid vind ik o zo belangrijk.

Ben je dus zelf werknemer en zie jij zo’n dagje (misschien wel twee?) thuiswerken (of koffiebar?) wel zitten? Stel je werkgever gewoon de vraag! Ik stelde het ook spontaan voor. Een nee heb je en een ja kan je krijgen.

Of bent u werkgever en bekijkt u het idee nog wat schuur- en schoorvoetend? Ik zou zeggen: vertrouw op je werknemers en laat die teugels wat vieren. De voordelen zijn legio (minder files, better work/life balance, minder afwezigheden & ziekteverzuim…). Je medewerkers zullen je donders dankbaar zijn.

 

(Met dank aan de YouCap open mindset & filosofie)

 

mememenstruatieverlof.jpg

"Nu nog menstruatieverlof...liefst voor ik in de menopauze kom."

yogaman.jpg

Fit of HIIT

girlsrule.jpg

Internationale Vrouwendag 2023