3 witte raven



Op deze trendy Thursday bespreek ik niet alleen een trend maar maak ik er ook onmiddellijk gebruik van. Want tegenwoordig worden er niet alleen vacatures gepromoot maar zie je ook meer en meer kandidaten in de kijker. Kandidaten die zichzelf in de spotlight zetten of bureaus die bepaalde profielen aanprijzen.

Maar hoe pakken we dat eigenlijk het beste aan? Als selectiebureau stelt zich immers het probleem dat we niet alles kunnen prijsgeven over onze droomkandidaten. Op een voornaam en wat achtergrondinfo na dan. En misschien wat relevante storytelling. Een copywriter van dienst?

Ik steek van wal.

Ik stel u voor: onze witte raven van de week Karin, Marleen & Bart. Drie kandidaten met een stevige achtergrond in Human Resource Management & Rekrutering. Met stevig bedoel ik niet alleen maar goed, maar echt gedegen, grondig, betrouwbaar, doortimmerd en doorwrocht. Waarbij elke kandidaat een eigen accent in bedrevenheid heeft, van specifieke HR strategie tot uitgebreide coachingskills en slimme onboarding. 

Karin omschrijft zichzelf als communicatief en empathisch met oog voor detail.  Als wandel- & burn out-coach en fan van de Italiaanse taal is Karin een enthousiaste kandidaat met veel human potential.

Marleen is een zeer gedreven persoon en een passionele people manager. Als alleenstaande mama weet zij een voltijdse functie perfect te combineren met haar gezin.

Bart is een type resultaatgericht, proactief en service minded. Met een hoge werkethiek en een liefhebber van recreatieve sport en fotografie haalt u met Bart een stabiele kandidaat aan boord.

Hebt u interesse in een van deze kandidaten? Wilt u graag meer info of markeren we direct een afspraak in uw agenda?

 

 

memerightoutfit.jpg

Dresscode

schooloffice.jpg

School office

eenseptember.jpg

Kiss & Ride