#lachenisgezondApril is toch echt een ongelooflijke maand. Zeg nu zelf. We zetten in met wat humor (de vissen) en het werd pas echt plezant toen er plots sneeuw (en hagel) uit de lucht kwam gevlogen (de grillen).

Overigens zijn we ondertussen helemaal hyper van al die paaseitjes (wit of praliné?), is Jezus ook nog verrezen en is het volgende week mijn verjaardag.

Wat staat er ons nog allemaal te wachten, denk ik dan.

Bij ons in ieder geval een geheel vernieuwde look (branding) en een knallend nieuw HR-concept om nog meer ondersteuning te bieden binnen bedrijven die struggelen binnen hun HR-departement (and beyond).

Maar waar ik het dus eigenlijk over wilde hebben, is: humor op de werkvloer.

Vrees niet: een sessie lachyoga weer samen met al uw collega’s op den bureau zit er voorlopig toch niet in. Maar ik zal alvast gewoon even al die voordelen opsommen die pleiten voor wat meer lucht- en vrolijkheid op de werkvloer.

  • humor neemt stress weg waardoor werknemers zich beter op hun gemak voelen: harder kunnen werken en met meer creatieve ideeën zullen afkomen op de volgende vergadering
  • humor houdt relaties soepel, vlot en leuk: relativeer jezelf eens wanneer je net een kemel van een Excel-fout hebt geschoten (misschien relativeert je chef het dan ook)
  • een dijk van een cliché maar niet minder waar: lachen is gezond: je krijgt er buikspieren van en het maakt van die aanstekelijke anti-stress-stofjes aan (dat doen die chocolade paaseitjes ook wel)

#trendythursday

https://www.jobat.be/nl/art/humor-op-de-werkvloer-4-voordelen

astroblog.jpg

't Staat in de sterren geschreven

Wat is uw sterrenbeeld?

Lees verder

humoryoucap.jpg

Blue Thursday

Are you smiling?

Lees verder

anonymtrendythursday.jpg

Anoniem team

Moeten wij meer selfies posten?

Lees verder