Nieuw nieuw nieuw

In een nieuw jaar moet je ook altijd iets vernieuwend doen, toch? Ik ga Trendy Thursday dan ook een tikkeltje omvormen en nog steeds inspelen op werktrends (uiteraard) maar de rubriek voortaan afsluiten met een vraag.

En dan in spanning afwachten wat uw antwoord is.

Deze week las ik dat ze in Portugal een decreet hebben uitgevaardigd tegen geluidshinder zodat thuiswerkers zich ongestoord kunnen concentreren op hun job. Ik zit toevallig thuis te werken vanuit Portugal en het enige wat ik hoor, is het getrippel van een oude hond boven mijn hoofd en af en toe een trein in de verte.

Maar voor mijn huis ligt wel een grote lap bouwgrond te koop. Dus als ze daaraan beginnen, weet ik alleszins wat mijn rechten zijn. 

Hoe stil is het bij u thuis?

moneybageditor.jpg

Eén twee drie money

artblogworkeditor.jpg

Kantoorkunst

sowhatdoeshrdoalldayeditor.jpg

Laurie Ruettimann II