Nieuwe trend nieuwe service: copywritingZo nieuw is copywriting nu ook weer niet. Maar het leeft toch sterk op. Lately. Een beetje trend dus zeker wel. Want die social media molen kan nu eenmaal niet alleen op beelden draaien. En dat visitekaartje (en praatje) van vroeger volstaat gewoon niet meer. Websites alomtegenwoordig! Daar hoort al eens een woordje uitleg bij. Als in, waar zijn jullie als bedrijf zoal mee bezig?

Dat kan een copywriter dus voor u verzorgen. Dat verhaal, die passie achter uw onderneming, wat er leeft bij u op den bureau. U kan het misschien wel vertellen maar krijgt u het ook op papier?

Weinig voeling met het geschreven woord, zegt u? Geen nood, bij mij gaat dat spontaan, au naturel. En ik vind het nog leuk ook.

Om die reden dachten wij met YouCap een nieuwe dienst aan te bieden, meer bepaald mijn writing skills. Al is het maar dat ik even met de grove borstel door uw vacatureteksten ga. Want tussen ons gezegd & gezwegen, daar kom ik geregeld stroeve zaken tegen. Echt van dat gewrongel (dat is geen correct Nederlands btw).

Hebt u interesse klik dan zeker nog eens op de “copywriting” tab op onze website. Misschien haalt dat u over de streep.

#trendythursday

memerightoutfit.jpg

Dresscode

schooloffice.jpg

School office

eenseptember.jpg

Kiss & Ride