TeambuildingtijdSeptember is blijkbaar teambuildingtijd. Ik zie ze overal passeren in mijn dagelijks scrollmoment. In feite zit ik er zelf ook in eentje middenin. Naast remote copywriter ben ik deze week ook wat ze noemen een “kookmoeder”. Terwijl een groepje vrienden een ruïneus huis aan het verbouwen zijn, maak ik drie keer per dag eten voor hen klaar.

Van teambuilding gesproken!

Maar volgens de mensen van Hallelujah is het met zo’n – wat ze noemen off-site uitstapje (sommigen gaan zelfs op een heel weekend) niet perse geklonken. Teamspirit en emotioneel evenwicht vragen volgens hen een voortdurende aandacht die vaak beter op de werkplek zelf opgevijzeld kan worden (on-site).

Nu is er helemaal niks mis met die jaarlijkse barbecue of bowling – of opdrachten met stokken op een moerassig terrein (vriend van mij op dit eigenste moment) – begrijp mij (en de mensen van Hallelujah) niet verkeerd.

Het is gewoon een kwestie al dat extra personeelsbudget niet perse in één fancy glamping te steken per jaar maar misschien toch een beetje te spreiden en ook eens een workshop “op den bureau” zelf te organiseren ten einde de beste resultaten te bekomen – gemotiveerde, (doorlopend) goed samenwerkende, blije werknemers.

Ik krijg net bericht dat wij met de collega’s volgende week na meer dan een jaar nog eens allemaal samen ergens een ontbijtje gaan doen. Gewoon samen – dat is in deze tijden al fancy genoeg.

#trendythursday

https://www.hallelujah.be/nl/blog/playground/waarom-een-teambuilding-het-verschil-niet-maakt

mysteryvisitor.jpg

5. Trendy mystery visit

Tijd voor controle?

Lees verder

uwvolgendevacatureeditor.jpg

4. Trendy copywriting

payrolltrendythursday.jpg

3. Trendy administratie

Je bent een ondernemer in hart en nieren? Prachtig om zien. Maar van die administratie en regels rond loonbeleid gaan je haren rechtop sta...

Lees verder