These boots are made for walkingDit zou wel eens een wandelvergadering kunnen zijn. Misschien eentje die wat uit de hand is gelopen. Edoch.

Zo’n wandelvergadering mag best gepaard gaan met wat pret & plezier. Want de bedoeling is net die stijve ledematen of ingedommelde geesten (van uw collega’s uiteraard) naar buiten & in beweging te brengen. Niet zomaar wat struinen & slenteren weliswaar. Maar een vastberaden, in tijd omkaderde (moet expliciet vermeld worden op de uitnodiging/een uitnodiging is volgens de bedenkers aangeraden zodat werknemers voor het juiste schoeisel kunnen zorgen), mobiele brainstormsessie waar de beste ideeën kunnen (zullen!) ontstaan.

Allen dus de straat op, het park in of het blokje om. Sta recht nu en laat die zorgen even samen met je GSM & laptop achter op bureau en neem deel aan het evenement van de week: de wandelvergadering. Laat die frisse lucht gewoon zijn werk doen.

Praktisch: er wordt geadviseerd een organisator aan te stellen en de deelnemers te beperken tot drie. Of in geval van grote opkomst, de groep alleszins op te delen.

Wij vinden het alleszins een GEWELDIG idee. Tot nu toe gingen onze meetingen altijd gepaard met hippe lunches & fancy cappuccino’s. Die tijd is over. Volgende keer trekken wij onze bottines aan. Beloofd!

PS Intensieve onderhandelingen of vergaderingen waar veel materiaal voor nodig is (?) komen niet in aanmerking.

 

Bron: https://markmagazine.be/hoe-pak-je-een-wandelvergadering-praktisch-aan/

 

moneybageditor.jpg

Eén twee drie money

artblogworkeditor.jpg

Kantoorkunst

sowhatdoeshrdoalldayeditor.jpg

Laurie Ruettimann II