1. Trendy recruitment

In de Trendy Thursday rubriek van komende weken wil ik graag telkens ingaan op één van onze (nieuwe) diensten. Dus zet je schrap voor deze reeks van zeven want - wij denken nu eenmaal groots.

Te beginnen met waar het allemaal mee begon: rekrutering.

Daar zijn wij nog steeds van mening dat er op dat vlak meer en meer naar digitale tools en automatisering wordt gegrepen waar dit in feite geen meerwaarde is, integendeel. De mens - het gezicht - de lichaamstaal (lichaamsgeur) achter de CV en eventuele profile-match blijft een cruciaal aspect voor ons binnen Werving & Selectie en andere HR-services. 

Wij blijven daarom opboksen tegen standaardisering en uniformering en blijven geloven in de kracht van het buikgevoel en die magische "klik". Want hoe goed een kandidaat ook op papier lijkt, die reality check is o zo belangrijk en daarin willen wij ons blijven onderscheiden en onze klanten vrijwaren dat wij al onze kandidaten tenminste live (face-to-face) hebben gesproken.

Ook voor onze kandidaten geldt dat wij je présence, motivatie of reden voor een carrièreswitch liever eens over een schuimende cappuccino bespreken dan te beoordelen van je opgesmukt (vervalst?) CV.

Met #realjobsrealpeople bedoelen wij dat dan ook echt. Het zou niet de eerste keer zijn trouwens dat wij een laborante aannemen om een winkel te gaan runnen.

DUS: bij ons kan je nog steeds zowel als bedrijf terecht indien je je vacature(s) graag wil uitbesteden (no cure no pay) of als kandidaat indien je een nieuwe job wenst.

Beide welkom!

#trendythursday

#hrtoday

mysteryvisitor.jpg

5. Trendy mystery visit

Tijd voor controle?

Lees verder

uwvolgendevacatureeditor.jpg

4. Trendy copywriting

payrolltrendythursday.jpg

3. Trendy administratie

Je bent een ondernemer in hart en nieren? Prachtig om zien. Maar van die administratie en regels rond loonbeleid gaan je haren rechtop sta...

Lees verder