Win een fotoshoot!Holidays are coming. Dat wil zeggen dat de focus wel eens verlegd wordt van “ik wil eigenlijk wel een nieuwe job of nieuwe werknemer” naar “da’s iets voor volgend jaar”. Wij wilden daarom van de gelegenheid gebruik maken onze business (jobs) toch nog even in de picture te zetten door een fotoshoot te organiseren.

Niet van onszelf (too obvious) maar van uw kroost (ééntje, twee, drie?, vier??). Want zeg nu zelf: Kerstmis is voor iedereen een magisch feest, maar zeker voor kinderen.

Een unieke kans dus om uw bengels eens voor de lens te krijgen en te vereeuwigen op fotopapier. Virtuele kerstkaart misschien?

Om deze shoot tot een goed einde te brengen, hebben we dan ook een professionele fotografe onder de arm genomen wiens creatieve werk wij adoreren. Kathleen, beter bekend als mamarazzi (Instagram!) weet als het ware de verlegen mama’s kindjes op hun gemak te stellen & de uitbundige wildebrassen toch in de juiste poses te manoeuvreren. She’s a pro.

Wat mag u verwachten?

  • De kerstshoot is voorzien voor 2 kindjes (wilt u er toch graag meer op de foto legt u 35 euro/kind bij).
  • Op locatie of liever rond uw zelf versierde kerstboom thuis (30 km rond Antwerpen)?
  • Na afloop ontvangt u 5 hoge resolutiebeelden, zelf uit te kiezen (overige beelden kunnen bijgekocht worden indien gewenst).

Hoe maakt u kans om te winnen?

  • U gaat nu onmiddellijk naar onze Facebook- of Instagrampagina en wordt een trouwe volger van ons (you won’t regret it & het is de enige manier om te weten te komen of u de gelukkige winnaar bent geworden).
  • In een comment tagt u ook een vriend of vriendin die misschien wel een andere job kan gebruiken (of een kerstshoot ook al gewoon leuk vindt).
  • U plaatst zelf een leuke, werkgerelateerde comment. Zo komen wij misschien te weten wat werk eigenlijk voor u betekent (#workisheavenorhelll?).
  • De winnaar wordt op 29/11 in onze stories bekend gemaakt en wordt gekozen door een onschuldige kinderhand.

Veel succes!

 

 

memerightoutfit.jpg

Dresscode

schooloffice.jpg

School office

eenseptember.jpg

Kiss & Ride